Hannie Schaftstraat 20 - Leiden

Price asked   € 374.000 k.k.  

Description

Deze ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers en zonnige achtertuin is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk 'Stevenshof' met meerdere speelplaatsen in de directe omgeving. De woning is goed onderhouden en verkeerd in een goede staat waardoor deze woning met weinig moeite betrokken kan worden.

De woning ligt in een groene omgeving bij twee verschillende wijkparken, waaronder het Stevenspark. Het buurtwinkelcentrum Stevensbloem is op korte afstand en lopend te bereiken. Verder zijn in de wijk een NS station, Leiden “De Vink”, een gezondheidscentrum met huisartsenpraktijk, diverse basisscholen alsmede een kinderdagverblijf gelegen. Vanuit de wijk bereikt u eenvoudig de autoweg A44/A4 richting Den Haag en Amsterdam - Schiphol, alsmede de N206 naar de Duin- en Bollenstreek.

Via de voortuin komt u bij de entree. U komt binnen in de hal met meterkast, toiletruimte en doorgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. De lichte en ruime tuingerichte woonkamer met praktische trapkast, keurige vloeren en een sfeervolle indeling. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken welke is uitgerust met diverse inbouwapparatuur. De zonnige achtertuin heeft achterin een vrijstaande stenen berging en ook is hier de achterom te vinden.

Via de vaste trap in de hal komt u op de eerste verdieping. Hier treft u twee slaapkamers aan de achterzijde waarvan een met dakkapel en de grote kamer met Velux dakraam. Aan de voorzijde van de woning treft u de ouderslaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van vrijhangend toilet, bad/douche combinatie en een wastafel.

Op de tweede verdieping treft u de vierde grote slaapkamer. Een kamer met dakkapel, dakraam en bergruimte achter de knieschotten. Tevens treft u op deze verdieping ook de wasmachine/drogeropstelling en mechanische ventilatie.

Bijzonderheden:
- Ruime en zonnige tuin
- Voorzien van stadsverwarming
- Volledig geïsoleerd
- Erfpacht is afgekocht tot 18-02-2060
- Jaarlijkse administratiekosten €42.45

Heeft u interesse in deze woning en zou u deze graag willen bezichtigen? Maak dan snel een afspraak via ons kantoor!

Details

Price
€ 374.000 k.k.
District
Kloosterhof
Location
In residental area
Zipcode
2331 GS Leiden
Type
Terraced house
BuildYear
1985
Build type
Existing
Garden
Yes, Backyard, Southwest, 500×1050cm
Parking
Public parking
Rooms
5
Bedrooms
4
Living surface
104m²
Plot surface
116m²
Volume
353m³
Acceptance
in consultation

Floor plans

Location

[ { "address": "Hannie Schaftstraat 20", "zipCode": "2331 GS", "city": "Leiden", "lat": 52.1525745, "lng": 4.4534814 } ]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Coronavirus

Meer informatie