Authentiek wonen met de stad op fietsafstand (REEDS VERHUURD!)

Authentieke uitstraling

De pittoreske Voorstraat in Voorschoten staat op de monumentenlijst, en dat is niet zonder reden. Het hele historische centrum, pakweg het gebied tussen de winkelstraten School- en de Voorstraat, is beschermd dorpsgezicht. Aan de kop van de Schoolstraat verrijst Deltaplein, een modern appartementencomplex dat zich kenmerkt door een hoogwaardige afwerking en stijlvolle details met een historische knipoog. De verspringende gevels geven het bouwwerk een authentieke uitstraling die perfect aansluit bij de omgeving.

Landgoederen & buitenplaatsen

Uw appartement bevindt zich midden in de historische dorpskern van Voorschoten. Het is haast alsof u woont in een dorpje uit de tekeningen van Anton Piek. Een dorp tussen talrijke landgoederen en buitenplaatsen, maar dan met de gemakken en levendigheid van steden als Leiden en Den Haag vlakbij.

Historisch wonen vlak bij de stad

In Voorschoten kunt u alles met de fiets of te voet bereiken. Voor recreatiegebied Vlietlanden hoeft u slechts het fietsbruggetje bij de Vliet over. Ook natuurrecreatiegebied Duin, Horst en Weide, Kroondomein De Horsten (waar de koninklijke familie woont) en Park Rosenburgh zijn vlakbij. 

Het bruisende historische centrum van Leiden bevindt zich op nog geen half uur fietsen en in de zomer fietst u zo naar attractiepark Duinrell.

Zeer goede bereikbaarheid

Werkt u in de regio? Voorschoten ligt precies tussen de A4 en A44. Hierdoor zijn Den Haag, Rotterdam, Schiphol en Amsterdam snel te bereiken. Utrecht is bereikbaar via de N11 en A12. Het treinstation bevindt zich op nog geen kilometer van uw appartement. 

Met de trein reist u eenvoudig naar Leiden (7 min), Den Haag (12 min) en in minder dan een uur naar Rotterdam, Amsterdam, Haarlem of Utrecht.
De bushalte met bussen naar onder meer Leiden en Den Haag vindt u op slechts 5 minuten lopen.

U woont op de spreekwoordelijke steenworp van Leiden en de rest van de Randstad!

Veelzijdig wonen

De centrale opgang kijkt uit over het ‘pleintje’ aan de kop van de Schoolstraat. Een tweede trappenhuis bevindt zich op de binnenplaats van het gebouw. 

Er zijn twee liften en u bereikt de woning via de galerij aan de achterzijde, zodat u aan de straatzijde ongestoord kunt genieten van het pittoreske uitzicht. De drie of vier woonlagen huisvesten dertig 2-kamer-appartementen van ca. 56 m2 en dertig 3- en 4-kamerappertementen van 100-118 m2, alle met een fijne buitenruimte van 3-9 m2. Tot slot is er een luxe penthouse met een woonoppervlakte van 146 m2 en een royaal dakterras van 25 m2.

Hoogwaardige afwerking

De appartementen van Deltaplein Voorschoten vallen op door hun hoogwaardige afwerking. Vloerverwarming en een duurzame cv-installatie zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Uw badkamer met douche is voorzien van hoogwaardig sanitair. De luxe keuken met composiet aanrechtblad en betegelde achterwand bevat moderne inbouwapparatuur van ATAG, waaronder een koel-vriescombinatie, vaatwasser en magnetronoven. De begane grond van Deltaplein bestaat uit winkelruimte, maar biedt ook ruimte aan een persoonlijke berging. Daaronder bevindt zich de parkeerkelder.

BESCHIKBARE WONINGEN

  • Alle woningen van dit project zijn inmiddels verhuurd!