Corona informatie

Frans Spendel Makelaardij zet zich in om alle maatregelen en richtlijnen van de overheid en het RIVM zo zorgvuldig mogelijk na te leven om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken.

We blijven open conform onze normale openingstijden en kunnen afspraken en bezichtigingen inplannen zoals u van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om klaar te blijven staan voor onze klanten: voor de verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van vastgoed kunnen wij een afspraak met u inplannen.

Allereerst houden wij bij al onze werkzaamheden rekening met de volgende algemene maatregelen:

  1. We houden ten allen tijden 1.5 meter afstand

  2. We schudden geen handen

  3. Niezen en hoesten doen we in onze elleboog

  4. We wassen regelmatig onze handen en ons kantoor wordt regelmatig schoongemaakt

  5. Bij (milde) klachten blijven we thuis

Wij vragen u als klant zich ook aan deze maatregelen te houden wanneer u in contact komt of een afspraak heeft met één van onze collega’s.

Bezichtigingen vinden plaats op basis van een individuele afspraak. Onze makelaars dragen een mondkapje, en wij verzoeken u dringend deze ook te dragen. Wij vragen u vriendelijk conform de richtlijnen van het RIVM met maximaal 2 personen het huis te bezichtigen en geen spullen van de verkopers aan te raken. Bovendien vragen wij u de afspraak tijdig te annuleren wanneer u, dan wel iemand in uw directe omgeving klachten vertoont van het corona virus.

Verder zullen wij wanneer werkzaamheden digitaal of telefonisch kunnen, deze ook op die wijze uitvoeren om daarmee het aantal fysieke contacten te beperken. Het blijft uiteraard mogelijk om bij ons op kantoor langs te komen, dan wel bij u thuis. Graag maken we hiervoor een afspraak met u.

Samen met u kijken wij naar de best passende werkwijze in deze vreemde tijden. Met deze werkwijze dragen wij ons steentje bij aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid om de huizenmarkt aan de gang te houden en tegelijkertijd de veiligheid, voor zowel kopers, verkopers alsmede onze collega’s centraal te stellen.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via 071 - 562 00 02 of info@spendel.nl

×

Informatie Coronavirus

Meer informatie