HYPOTHEKEN

De Hypotheekshop Leiden Oost

Om een complete dienstverlening aan onze klanten aan te bieden, werkt Frans Spendel Makelaardij sinds begin 2019 samen met De Hypotheekshop Leiden Oost hypotheekadviseurs. Onafhankelijk en objectief hypotheekadvies, hiervoor kunt u terecht bij Rémon en Maxim. Zij geven volledig onafhankelijk en ongekleurd advies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag.

 

Wat kan DE hypotheekshop leiden oost voor u betekenen:

De adviseurs van De Hypotheekshop werken volledig onafhankelijk. Dat houdt in dat zij jouw belang centraal stellen en dat zij voor jou werken. Het betekent ook dat zij niet afhankelijk zijn van een bank of van een andere geldverstrekker en dat zij een advies geven dat echt bij jou past. Nu en in de toekomst.


Bij De Hypotheekshop nemen zij jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen als uitgangspunt voor hun onderzoek. Zij zoeken naar een hypotheek die bij je inkomen en bij je nieuwe huis past. Zij zorgen ook voor verantwoorde en betaalbare maandlasten. Zij rekenen uit hoeveel maximale hypotheek je kunt krijgen, maar onderzoeken ook hoe je lekker kunt blijven leven. 

Daarnaast zijn de hypotheekadviseurs in Leiden Oost ook gespecialiseerd in de verhuur hypotheek, DUO-koop, recreatie woningen, oversluitingen en ZZP-ers vanaf 12 maanden.De adviseurs van De Hypotheekshop dragen graag een steentje bij aan jouw woongeluk: je huis én je financiële huishouden. Dat doen zij niet alleen bij de aankoop van je nieuwe woning, maar ook daarna. Zij houden alle hypotheekontwikkelingen en de wet- en regelgeving in de gaten, zodat jij dat niet hoeft te doen. Zo kunnen zij je de gehele looptijd ondersteunen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Stel hieronder uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms