rijndijk 300

Een droom locatie aan de rijn

wijds wonen aan leids water

De entree naar de stad Leiden zal op de hoek van de Haagsche Schouwweg met de Rijndijk worden gemarkeerd met een statig project. De woningen van RIJNDIJK 300 vallen op door hun hoogwaardige afwerking. Vloerverwarming, duurzame cv-installatie e WTW-installatie zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Uw badkamer met douche is voorzien van hoogwaardig sanitair.

Deze ruime koopwoningen in de prijsklasse vanaf €695.000,- v.o.n. beschikken over 3 woonlagen met in totaal vier slaapkamers verdeeld over 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een zolder slaapkamer op de tweede verdieping. De woningen worden qua architectuur robuust uitgevoerd met spekbanden in het metselwerk. Hiermee passen ze uitstekend in het bestaande straatbeeld van de Rijndijk met de rode gevelsteen, de spekbanden en de donkere daken. Voor de keuken is een stelpost €15.000,- opgenomen. De 6 twee onder een kap woningen zijn voorzien van ruime tuinen aan het mooie water van de Rijn.

Benieuwd naar meer informatie over de specifieke bouwnummers? Klik dan op onderstaande links voor de bijbehorende details en documentatie. 

Bouwnummer 1  

Bouwnummer 2 & 3 

Bouwnummer 4, 5 & 6

Meer informatie over deze nieuwbouwwoningen?

Stel uw vraag of meld u aan als geïnteresseerde via het onderstaande formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

VORSTELIJK WONEN OP EEN DROOMLOCATIE AAN DE RIJN

De Rijndijk zelf krijgt op de locatie een compleet nieuwe inrichting. Er komt een doorsteek van de openbare weg naar de Rijn en er komen extra parkeerplaatsen zodat er voor bewoners en bezoekers voldoende ruimte is.

De ruime twee-onder-een-kapwoningen zijn direct gelegen aan het open vaarwater van kanaal "de Rijn". Uiteraard is dit dé droomlocatie voor een bootliefhebber. Met de mogelijkheid tot het realiseren van een privé aanlegsteiger kunt u direct vanuit uw woning uw boot op stappen. U bevindt zich al snel op de plassen van de Kaag, de Vlietlanden of doet u het historische centrum van Leiden aan. Buiten heeft u een heerlijke en royaal gecreëerde tuin welke ook beschikt over een houten berging. De ligging aan open water zorgt voor een heerlijk vrij gevoel

Bekijk de woningen

Rijndijk 300 - Bouwnummer 6, Leiden Rijndijk 300 - Bouwnummer 6 € 740.000 v.o.n.
Rijndijk 300 - Bouwnummer 5, Leiden Rijndijk 300 - Bouwnummer 5 € 740.000 v.o.n.
Rijndijk 300 - Bouwnummer 2, Leiden Rijndijk 300 - Bouwnummer 2 € 730.000 v.o.n.
Rijndijk 300 - Bouwnummer 4, Leiden Rijndijk 300 - Bouwnummer 4 € 740.000 v.o.n.
Rijndijk 300 - Bouwnummer 3, Leiden Rijndijk 300 - Bouwnummer 3 € 730.000 v.o.n.
Rijndijk 300 - Bouwnummer 1, Leiden Rijndijk 300 - Bouwnummer 1 € 695.000 v.o.n.