Táncsics utca - Értény

Vraagprijs   € 31.000  

Omschrijving

Historisch Zwabisch huis te koop op een groot perceel dichtbij het Balatonmeer, Hongarije.

Dit vrijstaande huis met ruime tuin en gelegen op een groot perceel is te koop in de Zuidwestelijke provincie Tolna in Hongarije. Het ligt in het schilderachtige dorp Értény en heeft een geschiedenis van 100 jaar. Het gebouw is gebouwd volgens de Zwabische architecturale tradities. Het pand van 121 m² bevindt zich op een perceel van 6499 m². Het huis heeft drie kamers, een keuken, een badkamer, een bijkeuken en een aparte toegang tot de zolderverdieping die zich uitstrekt over het hele huis. De eerste kamer heeft een betonnen linoleumvloer en de andere twee kamers hebben een laminaatvloer. Met een minimum aan verbouwing kunnen de drie kamers worden voorzien van afzonderlijke ingangen door de binnenplaatsgalerij te transformeren. Het huis heeft aardgas (convector) en tegelkachelverwarming. De 65 cm dikke muren zorgen voor perfecte thermische en akoestische isolatie. De plafondhoogte is 310 cm. Het plafond is gedeeltelijk gemaakt met balkenhout, wat de woning een rustieke uitstraling geeft. De zolder van het huis beslaat de gehele lengte van het huis en heeft de perfecte hoogte om nog veel meer slaapkamers en badkamers te maken. Er zijn talloze boerderijgebouwen naast het pand. Een grote schuur met ruimte voor drie garages, stallen en schuren die kunnen worden omgebouwd tot aparte woonruimtes of kamers voor een bed and breakfast-project. Er zijn twee wijn- en groentekelders achter het huis.

Een groot deel van het perceel is beplant met acaciabomen die o.a. bruikbaar zijn als brandhout en aan het uiteinde van het perceel bevinden zich een vrijstaand wijnpershuis met inpandige wijnkelder.

Het pand is direct opleverbaar. Voor degenen die een vredig, evenwichtig leven willen, biedt deze accommodatie de ideale omgeving. Het is het ideale project voor landelijk toerisme, bed and breakfast, vogels kijken, jagen, mogelijkheden in overvloed.

Er is elektriciteit, water, aardgas, kabel-tv en internet. Er is ook een camera-beveiligingssysteem in het huis.
Voorzieningen: arts, postkantoor en supermarkt.

Naburige steden: de stad Tamási ligt op 17 km, de stad Dombóvár op 28 km en Siófok / Balaton ligt op 35 km afstand. In deze steden vindt u alle gemakken en voorzieningen die gewenst zijn zoals restaurants, winkels, supermarkten, spa en wellness etc.
 

Kenmerken

Prijs
€ 31.000
Postcode
7093 Értény
Woonoppervlakte
121m²
Perceeloppervlakte
6.499m²

Locatie

[ { "address": "Táncsics utca 184", "zipCode": "7093", "city": "Értény", "lat": 46.6138681, "lng": 18.1366175 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms