Gunarasi Ut. 45 - Dombóvár

Vraagprijs   € 109.000 k.k.  

Omschrijving

Riant huis met bedrijfsmogelijkheden bij het thermaalbad Gunarasfürdő

mogelijkheden: woonhuis, restaurant, bar, winkel, bed and breakfast,

Dit multifunctionele gebouw is gelegen aan de weg naar het thermaalbad Gunarasfürdő in de mooie, recreatieve zone van de, slechts 5 km verderop gelegen,  stad Dombovár, waar alle mogelijke voorzieningen, winkels en gezellige restaurants te vinden zijn.

Dombovár ligt op de grens van drie provincies - Somogy, Tolna, Baranya. Alle omliggende steden zijn gemakkelijk te bereiken. Van de toeristische attracties zijn het Nyerges bos aan de rand van de stad, de nationaal bekende visvijvers Tüske, het 6 hectare grote thermaal bad en het strand Gunaras met verschillende warme zwembaden en de Sütveny-poesta, het belangrijkste. Het beroemde Balatonmeer ligt slechts op een klein uur afstand.

Buiten de recreatieve mogelijkheden van zwembad, sauna, en wellness is het thermaalbad Gunaras beroemd om zijn geneeskrachtige alkalische en mineraalhoudende water. Het is succesvol gebleken bij de behandeling van vele aandoeningen. De plaats Gunaras is één van de meest dynamische en snelst ontwikkelende plaatsen in het Hongaarse Zuid-Trans Danubië. Het wordt veelvuldig bezocht door, zowel nationale- als internationale toeristen waaronder veel Nederlanders, Duitsers, Oostenrijkers en Zwitsers. Velen van hen hebben een vakantiewoning in Gunaras of wonen er zelfs permanent.

Het gebouw en perceel liggen aan de rustige toegangsweg, schuin tegenover het thermaalbad Gunaras. Indeling: Entree, twee keukens, bijkeuken, opslag, twee toiletgroepen, meerdere multi functionele ruimtes. Ruime parkeermogelijkheden op het terrein zelf. Op het bijbehorende, aangrenzende perceel staat een grote loods voor opslag.

Adres: 7200 Dombóvár, Gunarasi Ut. 45

Grondstuk: 3088 m2 + aangrenzend grondstuk 2000 m2

Woon/bedrijfsoppervlak: 242 m2

Verwarming: gas, centrale verwarming

Extra’s: 30 fruitbomen, extra grondstuk met loods

Vraagprijs: 109000 euro

Kenmerken

Prijs
€ 109.000 k.k.
Postcode
7200 Dombóvár
Woningtype
Bedrijfs- of dienstwoning
Woonoppervlakte
242m²
Perceeloppervlakte
5.088m²
Oplevering
in overleg

Locatie

[ { "address": "Gunarasi Ut. 45", "zipCode": "7200", "city": "Dombóvár", "lat": 46.4001408, "lng": 18.1561917 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?