Rékavölgyi Utca - Mecseknádasd

Vraagprijs   € 19.900  

Omschrijving

Wijnhuis met een schitterend uitzicht nabij Pécs, Hongarije

Midden in het Mecsek gebergte, in het dorp Mecseknádasd, slechts 25 km verwijderd van de, in 2012 tot Europese cultuurhoofdstad uitgeroepen, stad Pécs, waar alle mogelijke voorzieningen, kunst, cultuur, horeca en op zondag een grote markt aanwezig zijn, ligt dit voormalig wijnbouwhuis.

Het, van origine Schwabische, dorp is voor 80 procent duitstalig met een school die zowel Hongaars, Duits, als Engels onderwijst. Men hoeft hier dus niet meteen Hongaars te spreken. Het dorp is van alle gemakken voorzien. Er zijn diverse winkels, apotheek, arts, postkantoor en bank voorhanden. Ook zijn er volop culturele en toeristische mogelijkheden. Er zijn diverse pensions, hotels, er is een bierfabriek en twee grote wijnkelders met streekwijn. Men kan er goed vissen, wandelen, fietsen, er zijn diverse clubs in het dorp. Vele Nederlanders en Duitsers hebben er hun vakantiehuis of wonen er zelfs permanent.

Op 10 km afstand bevind zich een Thermaal bad. Naast het dorp, in het bos, ligt een ander Duitstalig dorp, Óbánya, dat men kan beschouwen als een open luchtmuseum. Naast de stad Pécs vind men verder nog de steden Harkány en Szigetvár waar ook vele mogelijkheden voorhanden zijn. Nog iets verder liggen de steden Dombovár en Szekszárd.

Dit wijnhuis van 40 m2 oppervlak ligt op een grondstuk van 1353 m2 bovenop een wijnberg en heeft rondom een spectaculair uitzicht.

Het huis heeft twee verdiepingen en een grote wijnkelder.

Het huis is structureel in goede staat en zeer goed te gebruiken als vakantiehuis maar kan een cosmetische renovatie of zelfs uitbreiding gebruiken. De aanwezige wijnstokken op het grondstuk worden momenteel door de huidige eigenaar geruimd. Het geheel wordt voorzien van gras.

Grondoppervlakte: 1352m2

Woonoppervlakte: 40m2 ( begane grond )

Kenmerken

Prijs
€ 19.900
Postcode
7695 Mecseknádasd
Woningtype
Vrijstaande woning
Woonoppervlakte
40m²
Perceeloppervlakte
1.352m²

Locatie

[ { "address": "Rékavölgyi Utca 22", "zipCode": "7695", "city": "Mecseknádasd", "lat": 46.223829, "lng": 18.4485579 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?