Rue Derrière le Pied 145 - Saint Julien-D’ Peyrolas

Vraagprijs   € 750.000 k.k.  

Omschrijving

Te koop ruime, gerenoveerde Masia in de Provence met spectaculair uitzicht en zwembad

OVER MAS TEMADE

In Saint-Julien de Peyrolas (F-30760) staat “Mas Temade”, een Provençaals stenen huis uit het begin van de 19e eeuw, gelegen in een behouden omgeving in de heuvels van het dorp, waardoor het een adembenemend uitzicht op het omliggende platteland biedt, maar tegelijkertijd een totale privacy en absolute rust behoudt. Het huis ligt op minder dan 5 minuten lopen van het centrum van het dorp en de winkels (bakker, bar, restaurant).

Op een terrein van 5700m² is de Mas ideaal georiënteerd (zuid), en beslaat een woonoppervlakte van 190m²; bestaande uit een keuken / eetkamer, volledig uitgerust, en ruim genoeg om maaltijden voor grote gezelschappen te organiseren en te genieten, een gezellige woonkamer, en zes slaapkamers, waarvan vier met badkamers en toiletten.

De Mas is ideaal thuis voor een familie of een vriendenclub maar tevens ook geschikt als bed and breakfast. Alles in het huis is georganiseerd om een ​​totaal comfort van 12 personen en een grote gezelligheid te garanderen. Naast de eetkamer, hebt u buiten de keuze tussen drie andere ruimtes om de ​​maaltijd te genieten; het terras met uitzicht op de tuin en het zwembad naast de keuken, het terras tussen het huis en het zwembad met een stenen barbecue en een schaduwrijke lounge naast het zwembad onder de pergola ter bescherming tegen de zomerhitte. Na de maaltijd kunt u ontspannen rond het “infinity-zwembad” van 75m² (15 m lang x 5 m breed x 1,6 m diep) verwarmd met een warmtepomp ( de techniek van het zwembad is gegroepeerd in een technische ruimte onder de terraskeuken ). Het huis is tevens uitgerust met een wasruimte en een dubbele kelder van 25m² onder de keuken.

Deze oase van rust in het hart van de Provence wacht op u!

Verkoopprijs: 750.000 €

Voor meer foto's en informatie bezoek de website: https://julienbaudouin3.wixsite.com/mastemade

Kenmerken

Prijs
€ 750.000 k.k.
Postcode
30760 Saint Julien-D’ Peyrolas
Woonoppervlakte
190m²
Perceeloppervlakte
5.700m²

Locatie

[ { "address": "Rue Derrière le Pied 145", "zipCode": "30760", "city": "Saint Julien-D’ Peyrolas", "lat": 44.287753, "lng": 4.564728 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms