visuals reviews visual-lg

Reviews

Super Ên snel geholpen en niet voor de eerste keer! Duidelijke communicatie, geweldige fotoreportage en omschrijving van de woning. Realistische verkoopprijs en onderhandeling, na bezichtiging altijd snelle terugkoppeling. Fam. Spendel bedankt voor weer een fijne begeleiding, voor zowel verkoop als advies voor de aankoop.

Danny Sale

Wij hebben meerdere malen zaken gedaan met Frans Spendel en dat is niet voor niets. Communicatie is duidelijk en de huis presentatie is professioneel en snel geregeld.

Pim Vogels Sale

We had an excellent experience selling our house with Frans Spendel and his team. Everything was clearly explained, they have a very good knowledge of the market, their tax is fair and were always available to help us through the process. Would highly recommend!

Irina Mercheva Sale

Contact was persoonlijk, vriendelijk en zakenkundig. Frans Spendel is al vele jaren Voorschotenaar en dat zie je terug in zijn uitstekende lokale kennis.

Dhr. Stikvoort Sale

Ik heb Spendel makelaardij zowel gebruikt voor de aankoop en verkoop van mijn huis. De communicatie is vlot, denken met je mee als klant. Ook maken ze gebruik van vele technieken( zoals 3d viewing) om je huis onder de aandacht te brengen. Al met al zeer tevreden.

Een Funda gebruiker - Sale

Frans Spendel makelaardij heeft ons heel goed geholpen met de verkoop van ons huis. Goede service en vakbekwaam.

Een Funda gebruiker - Sale

review

Het contact met de makelaar was heel goed. Er was altijd een snelle, accurate en deskundige reactie. De begeleiding van de verkoop verliep hierdoor bijzonder goed. Ook de manier van het presenteren van het huis op de verschillende media verdient een dikke pluim die zag er goed en zeer verzorgd uit.

Een Funda gebruiker - Sale

Uitstekende kennis van de lokale markt. Er wordt snel gereageerd op vragen. Fijne samenwerking. Onze woning was snel verkocht tegen een goede prijs.

Een Funda gebruiker - Sale

Super fijne makelaar, Zijn zeer prettig en vakkundig geholpen en begeleid. Wij kunnen iedereen dit makelaarskantoor aanbevelen want het zijn zeer vakkundige mensen.

Dhr. G. Feijtel Sale

We had an excellent experience selling our house with Frans Spendel and his team. They have a lot of experience and knowledge about the market, everything was clearly explained to us and we had a great support on every step of the process.

Een Funda gebruiker - Sale

Prima communicatie en vriendelijke service. Grondige voorbereiding, mooie foto's en de makelaar komt de afspraken na.

Dhr. Duivenvoorde Sale

Ik ben heel tevreden met de service en contact met kantoor Frans Spendel tijdens het verkoopproces. Ze reageren snel op vragen en hebben mij op de hoogte gehouden van de status van de verkoop.

Een Funda gebruiker - Sale

Het contact met Frans Spendel is erg prettig verlopen. We hebben een uitstekende begeleiding gekregen, en Frans was altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden, waarmee hij zijn deskundigheid en betrokkenheid toonde.

Een Funda gebruiker - Sale

Fijne makelaar, korte lijntjes, fijn contact. Zowel aankoop van nieuwe huis als verkoop van oude huis zijn vlot verlopen. We zijn erg tevreden en raden Spendel van harte aan! Veel dank.

Een Funda gebruiker - Sale

Goed contact en ondersteuning, huis snel verkocht en ook goed geholpen bij aankoop van nieuwe woning!

Een Funda gebruiker - Sale

What can we do for you?

Our services
Zeer goede ervaring met Frans Spendel Makelaardij bij de verkoop van ons huis. Professionele presentatie en promotie van ons huis via Funda en andere kanalen zoals social media en de website van de makelaar. Uitstekende communicatie en bereikbaarheid tijdens het verkoopproces en snel verkocht.

Een Funda gebruiker - Sale

Goed en professioneel, goede partner in bepalen prijsstrategie conform mijn belangen; belangrijk in de dynamische (dalende) markt.

Een Funda gebruiker - Sale

Contact verliep helemaal top, ze zijn duidelijk en regelen alles voor je. Geen minpunten voor deze makelaar. Ben je op zoek naar een goede makelaar ga voor Frans Spendel Makelaardij.

Jan-Willem van der Ende Sale

Uitstekende begeleiding en goede informaties. Fantastisch resultaat. Prettig contact, ook met de administratieve medewerkers.

Een Funda gebruiker - Sale

of

Good morning 👋

Curious about the value of your home?

You will know more in less than a minute. Let's get started!

Why do you need this report?
I would like to...

Multiple answers available

When would you like to move?

Almost there 🎉

To generate the report we will need some more details

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Your home value is calculated... 🚀

loading

Thank you, %name%! The value report for %address% is calculated đŸĨŗ

Check your inbox for the report!

success
Calculate the selling price