Aankoopmakelaar

Woning kopen

Bij een woning kopen komt erg veel kijken. Zo kunt u meerdere vragen hebben die beantwoord dienen te worden, bijvoorbeeld: Hoe staat het pand er bouwtechnisch bij? Wat is een reële prijs en hoe onderhandel je daarover? Welke wetgeving is er van belang voor uw situatie? En hoe verloopt het koopproces? Al deze vragen en andere zorgen neemt Frans Spendel Makelaardij voor u uit handen. Dit doen wij door middel van onze kennis, kunde en jarenlange ervaring. 

Onze aankoopmakelaar biedt: 

  • Actuele kennis als NVM-makelaar
  • Plaatselijke bekendheid & 40 jaar ervaring 
  • Uitstekende onderhandelingsmethoden
  • Kennis van de omgeving en lokale marktsituatie
  • Onze aankoopmakelaar is niet om de tuin te leiden!

woning kopen

Frans Spendel Makelaardij


Bij een huis kopen in Voorschoten en omgeving, speelt Frans Spendel Makelaardij sinds jaar en dag een belangrijke rol als aankoopmakelaar. Wij onderscheiden ons in de regio Voorschoten door onze korte communicatielijnen, expertise en een persoonlijke benadering.

Deze werkwijze ziet u terug bij onze makelaar. Hij zorgt voor een kennismakingsgesprek op korte termijn, hij regelt de bezichtiging, bespreekt de strategie met u en haalt het onderste uit de kan bij de onderhandelingen over de prijs en voorwaarden. Vanzelfsprekend zorgt hij er ook voor dat alle afspraken tot in detail juridisch correct worden vastgelegd.

Wij hanteren zeer scherpe tarieven. Ook resulteert onze aankoopbegeleiding bij een woning kopen, in bijna alle gevallen tot een lagere koopprijs. Deze lagere koopprijs varieert tussen de 1.5% en 2.5%. Daarnaast zijn wij als NVM-makelaar als eerste op de hoogte van nieuwe woningen op de markt (NVM, z.d.).

 

"No Cure, No Pay"


In het proces van een huis kopen, kunnen veranderingen optreden, waardoor u de woning uiteindelijk niet aankoopt. Als de onderhandelingen niet tot een aankoop leiden of als de woning u toch niet bevalt, dan bent u Frans Spendel Makelaardij geen bedrag verschuldigd. Wij werken uitsluitend op basis van het ''No Cure, No Pay'' principe.

 

Klanten beoordelen ons met een:

9.1

Aankoop

8.2

Wij hadden een woning op het oog en hebben in het kader van de onderhandelingen Spendel gevraagd om ons te helpen. Dit was op zeer korte termijn, waarbij zij adequaat en snel gehandeld hebben. Ze hebben ons voorzien van de juiste informatie en geholpen tot een gerichte aankoop. Op de dag van verkoop hebben ze ons nog geholpen met de ronde door het huis. Deze was niet goed door de verkopend makelaar doorgestuurd, dit hebben zij voor ons op een goede manier opgelost.

Een funda gebruiker - 24-01-2023

Schubertlaan 221

9.0

We zijn erg goed geholpen bij zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van de oude woning. Het contact verliep soepel en laagdrempelig. Vragen werden snel beantwoord en verzoeken snel opgepakt. We kunnen Spendel dus van harte aanbevelen.

Een funda gebruiker - 21-01-2023

Rouboslaan 4

10

Frans Spendel makelaardij heeft mij geholpen in het zoeken van een nieuwe woning en de aankoopbegeleiding daaromheen. Fijne en transparantie communicatie met passend advies. In een zeer concurrerende markt heb ik meerdere woningen bezichtigd en er uiteindelijk één aangekocht.

Na de aankoop begeleidde het kantoor ook de verkoop van mijn woning. Ook dit deden zij snel en vakkundig.

Dhr. Koen Wijsman - 17-01-2023

Havixhorst 100

8.2

Wij zochten en bezochten huizen in eerste instantie zonder hulp van Frans Spendel. Nadat wij geinterseerd waren in een huis hield Frans Spendel ons verder. Hij reageerde snel wanneer wij contact opnamen voor een huis. Tijdens een tweede bezoek gaf Frans Spendel duidelijk advies over de goede en minder goede punten van een huis en gaf een schatting van de kosten als er werk nodig was aan een huis. Dit maakte het mogelijk om voor ons een bod te doen dat juist was voor ons. Frans S…

Dhr. Lars Jeuken - 16-12-2021

10

Frans Spendel is an excellent real estate agent with a lot of experience. He understands the market very well and provide good advices to continue with the search in a positive manner. We found him easily accessible, always providing clear and fair advice. We highly recommend Frans Spendel for your real estate matters.

SA Qadri - 10-05-2021

Wilt u weten wat onze aankoopmakelaar voor u kan betekenen?

Neem dan direct contact met ons op of loop bij ons binnen voor een kopje koffie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms