Aankoopmakelaar

Woning kopen

Bij een woning kopen komt erg veel kijken. Zo kunt u meerdere vragen hebben die beantwoord dienen te worden, bijvoorbeeld: Hoe staat het pand er bouwtechnisch bij? Wat is een reële prijs en hoe onderhandel je daarover? Welke wetgeving is er van belang voor uw situatie? En hoe verloopt het koopproces? Al deze vragen en andere zorgen neemt Frans Spendel Makelaardij voor u uit handen. Dit doen wij door middel van onze kennis, kunde en jarenlange ervaring. 

Onze aankoopmakelaar biedt: 

  • Actuele kennis als NVM-makelaar
  • Plaatselijke bekendheid & 40 jaar ervaring 
  • Uitstekende onderhandelingsmethoden
  • Kennis van de omgeving en lokale marktsituatie
  • Onze aankoopmakelaar is niet om de tuin te leiden!

woning kopen

Frans Spendel Makelaardij


Bij een huis kopen in Voorschoten en omgeving, speelt Frans Spendel Makelaardij sinds jaar en dag een belangrijke rol als aankoopmakelaar. Wij onderscheiden ons in de regio Voorschoten door onze korte communicatielijnen, expertise en een persoonlijke benadering.

Deze werkwijze ziet u terug bij onze makelaar. Hij zorgt voor een kennismakingsgesprek op korte termijn, hij regelt de bezichtiging, bespreekt de strategie met u en haalt het onderste uit de kan bij de onderhandelingen over de prijs en voorwaarden. Vanzelfsprekend zorgt hij er ook voor dat alle afspraken tot in detail juridisch correct worden vastgelegd.

Wij hanteren zeer scherpe tarieven. Ook resulteert onze aankoopbegeleiding bij een woning kopen, in bijna alle gevallen tot een lagere koopprijs. Deze lagere koopprijs varieert tussen de 1.5% en 2.5%. Daarnaast zijn wij als NVM-makelaar als eerste op de hoogte van nieuwe woningen op de markt (NVM, z.d.).

 

"No Cure, No Pay"


In het proces van een huis kopen, kunnen veranderingen optreden, waardoor u de woning uiteindelijk niet aankoopt. Als de onderhandelingen niet tot een aankoop leiden of als de woning u toch niet bevalt, dan bent u Frans Spendel Makelaardij geen bedrag verschuldigd. Wij werken uitsluitend op basis van het ''No Cure, No Pay'' principe.

 

Wilt u weten wat onze aankoopmakelaar voor u kan betekenen?

Neem dan direct contact met ons op of loop bij ons binnen voor een kopje koffie.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms