hypotheken

Samenwerkingsverband 

Om een complete dienstverlening aan onze klanten aan te bieden, werkt Frans Spendel Makelaardij samen met Blauw & Florijn hypotheekadviseurs. Het is hun doel om voor jou de hypotheek tot in de puntjes te verzorgen. Natuurlijk kijken zij daarom naar de scherpst mogelijke rente, maar minstens zo belangrijk zijn de hypotheekvoorwaarden. De optelsom van rente en voorwaarden bepaalt immers uiteindelijk of je écht tevreden bent met je hypotheek. En uiteraard, waar ze je gedurende het traject kunnen ontzorgen zullen we dit zeker doen. Simpelweg omdat service verlenen in hun DNA zit. 

hypotheekadvies

Bijna alle geldverstrekkers van nederland!

De adviseurs van Blauw & Florijn staan dus niet alleen tijdens kantooruren voor je klaar, maar ook in de avonduren of op zaterdag. Afhankelijk van wat jouw voorkeur heeft kan de afspraak bij hun op kantoor plaatsvinden of bij je thuis.

En wat ook goed om te weten is dat Blauw & Florijn samenwerkt met bijna alle geldverstrekkers die Nederland rijk is. Hierdoor kunnen zij dus altijd, samen met jou, de best passende hypotheek bij de juiste geldverstrekker uitzoeken.

Zij werken met ervaren en gedreven adviseurs die enthousiast zijn om voor je aan de slag te gaan!

Wilt u meer informatie?

Nieuwsgierig geworden? De hypotheekadviseurs van Blauw en Florijn maken graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Contact Leiden 

Contact Den Haag

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Stel hieronder uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms