Diensten

Frans Spendel Makelaardij staat voor u klaar! Waar kunnen we u mee van dienst zijn? Bent u van plan uw huis te verkopen of bent u opzoek naar een aankoopmakelaar? Wilt u een taxatie uit laten voeren of wilt u een woning verhuren? Laat het ons weten, wij helpen u graag!

Frans Spendel Makelaardij is al jaren een begrip in Voorschoten en omgeving. Wij zijn dé specialist op het gebeid van aan- en verkoop van woningen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verhuur of een kwalitatief taxatie-rapport.
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Woning verkopen


Benieuwd wat uw woning bij verkoop op kan brengen? En hoe u dit het beste kunt aanpakken? Geheel vrijblijvend bespreken wij dit met u wanneer we samen de woning bezichtigen.

Lees meer

 

woning aankopen


Een droom die werkelijkheid word. Uw droomwoning staat te koop. Natuurlijk kunt u er direct op afgaan … maar u kunt ook eerst één van onze makelaars inschakelen.

Lees meer

 

taxaties

Taxaties worden uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur en geven inzicht in de waarde van een woning. Bij de taxatie wordt het type, de grootte, de globale staat van onderhoud en de omgeving van de woning beoordeeld.

Lees meer

 

woning verhuren


Wanneer u besluit de woning te willen verhuren komt hier veel bij kijken. Vragen zoals welke huurprijs, hoe vind ik een huurder, hoelang verhuren en hoe maak ik een goede huurovereenkomst zijn zeker niet ongewoon.

Lees meer

 

HYPOTHEKEN


De hypotheekadviseurs van Wolters & Co, Rico Niels en Erik Hemmes, hebben een jarenlange ervaring in de advisering van hypotheken.

Lees meer