Diensten

Frans Spendel Makelaardij staat voor u klaar! Waar kunnen we u mee van dienst zijn? Bent u van plan uw huis te verkopen of bent u opzoek naar een aankoopmakelaar? Wilt u een taxatie uit laten voeren of wilt u een woning verhuren? Laat het ons weten, wij helpen u graag!

Frans Spendel Makelaardij is al jaren een begrip in Voorschoten en omgeving. Wij zijn dé specialist op het gebeid van aan- en verkoop van woningen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verhuur of een kwalitatief taxatie-rapport.
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

makelaar voorschoten

Woning verkopen


Frans Spendel Makelaardij biedt u ondersteuning bij uw woning verkopen in de regio Voorschoten. Sinds jaar en dag zijn wij een gespecialiseerd verkoopmakelaar, waardoor alle zorgen rondom de verkoop voor u uit handen worden genomen. Wij onderscheiden ons door onze kennis, onderhandelingsmethoden en ervaring!

Lees meer

 

woning aankopen


Frans Spendel Makelaardij biedt u ondersteuning bij een woning kopen in de regio Voorschoten. Sinds jaar en dag zijn wij een gespecialiseerd aankoopmakelaar, waardoor alle zorgen rondom een huis kopen voor u uit handen worden genomen. Wij onderscheiden ons door onze kennis, onderhandelingsmethoden en ervaring!

Lees meer

 

taxaties


Frans Spendel Makelaardij, de specialist voor een vakkundig en professioneel taxatie van uw woning! Bij ons kunt u terecht voor een volledig uitgewerkte taxatie, waarbij wij uw woning taxeren op basis van alle aspecten. Wij zijn aangesloten bij de NVM, NRVT, NWWI, TaxateursUnie en geregistreerd bij VastgoedCert.

Lees meer

 

woning verhuren


Frans Spendel Makelaardij, de makelaar in Voorschoten om uw woning of bedrijfsruimte te verhuren. Onze verhuurmakelaar neemt alle zaken bij het tot stand komen van de verhuur van uw woning of bedrijfsruimte uit handen. Uw bedrijfsruimte of woning verhuren via ons voldoet dus altijd aan de juridische voorwaarden!

Lees meer

HYPOTHEKEN


Frans Spendel Makelaardij heeft een samenwerkingsverband met De Hypotheekshop Leiden Oost  en Blauw en Florijn hypotheekadviseurs om u op het gebied van hypotheken ook te kunnen ondersteunen. Door het hypotheekadvies van onze partner, kunnen wij u complete ondersteuning en een complete service bieden.

Gratis waardebepaling


Frans Spendel Makelaardij kan voor u een gratis waardebepaling uitvoeren, zonder enige verplichting. Hierdoor krijgt u een goed beeld van wat uw huis bij verkoop kan opbrengen en geeft het u duidelijkheid over de mogelijkheden voor het aankopen van een andere woning in de regio van Voorschoten.

Lees meer