visuals verhuren visual-lg

Verhuurbegeleiding 

Wat kunt u van ons verwachten?

Stap 1

De kennismaking

Eén van onze makelaars komt bij u langs voor een vrijblijvend verhuuradvies. De makelaar bekijkt de woning nauwkeuring geeft u een reële en eerlijke waarde schatting. Wij zullen alles omtrent de woning verhuur bespreken en ervoor zorgen dat alles zwart op wit staat voordat wij gaan beginnen aan uw opdracht.

Stap 2

Verhuuradvies op maat

Nadat wij bij u langs zijn geweest verzorgen wij een gedetailleerd advies op basis van de eerder besproken zaken. U krijgt inzicht in de marktconforme huurprijs, belangrijke voorwaardes en de huidige wetgeving.

Stap 3

Presentatie en promotie

Wij verzorgen de presentatie van uw woning.  Wij promoten uw woning op al onze kanalen, zoals Funda, onze website en Social media. Een ‘Te-huur’ bord van ons en een advertentie in onze etalage horen hier ook bij.

Stap 4

De bezichtigingen inplannen

De bezichtigingen nemen wij voor u uit handen. Samen met u bespreken we wanneer de bezichtigingen plaatsvinden. Wij zorgen voor snelle terugkoppeling en tussentijdse updates. 

Stap 5

De contractuele afwikkeling 

Wij zorgen ervoor dat u aan al uw plichten als verhuurder voldoet. Voordat wij aan de slag gaan met het huurcontract zorgen wij voor een volledige huurderscheck. Wij zullen na akkoord op deze check de huurovereenkomst conform de huidige wetgeving opstellen. Deze wordt naderhand door beide partijen ondertekend.

Stap 6

De inspectie

Wij zullen bij aanvang van de huurperiode een compleet inspectierapport opstellen. Hiermee zorgen wij ervoor dat de woning ten tijde van einde huur op een zelfde wijze wordt opgeleverd. Mochten hier problemen ontstaan kunnen wij u hier altijd in adviseren.

visuals reviews-01 Visual Reviews

Wat onze klanten zeggen

Ervaringen

Super én snel geholpen en niet voor de eerste keer! Duidelijke communicatie, geweldige fotoreportage en omschrijving van de woning. Realistische verkoopprijs en onderhandeling, na bezichtiging altijd snelle terugkoppeling. Fam. Spendel bedankt voor weer een fijne begeleiding, voor zowel verkoop als advies voor de aankoop.

Danny - Verkoop

Wij hebben meerdere malen zaken gedaan met Frans Spendel en dat is niet voor niets. Communicatie is duidelijk en de huis presentatie is professioneel en snel geregeld.

Pim Vogels - Verkoop

We had an excellent experience selling our house with Frans Spendel and his team. Everything was clearly explained, they have a very good knowledge of the market, their tax is fair and were always available to help us through the process. Would highly recommend!

Irina Mercheva - Verkoop

Contact was persoonlijk, vriendelijk en zakenkundig. Frans Spendel is al vele jaren Voorschotenaar en dat zie je terug in zijn uitstekende lokale kennis.

Dhr. Stikvoort - Verkoop

Ik heb Spendel makelaardij zowel gebruikt voor de aankoop en verkoop van mijn huis. De communicatie is vlot, denken met je mee als klant. Ook maken ze gebruik van vele technieken( zoals 3d viewing) om je huis onder de aandacht te brengen. Al met al zeer tevreden.

Een Funda gebruiker - Verkoop

Alle ervaringen

Uw woning verhuren?

Wij nemen graag met u de mogelijkheden door. Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonsgegevens (verplicht)

Adresgegevens (optioneel)

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?