Taxaties

Taxaties

Onze taxaties worden uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur van ons bedrijf. Deze geven inzicht in de waarde van een woning. Bij Frans Spendel Makelaardij bent u voor taxaties aan het juiste adres. Onze taxateur kan iedere taxatie voor u verzorgen. Wij zijn aangesloten bij de NVM, NRVT, NWWI, TaxateursUnie en geregistreerd bij VastgoedCert. Onze taxatierapporten worden door alle banken geaccepteerd en worden snel en vakkundig uitgevoerd.

Onze taxaties

Frans Spendel Makelaardij voert proffessionele en uitgebreide taxatie van uw woning uit. Bij deze taxatie wordt bijvoorbeeld gekeken naar het type huis, de gebruiksoppervlakte, de globale staat van onderhoud en de omgeving van uw woning. Bij het uitvoeren van een taxatie, kijken wij ook naar vergelijkbare objecten in deze omgeving. Deze referentie objecten gebruiken wij om de marktwaarde van uw woning te onderbouwen. Na de taxatie van uw woning, kunt u uw woning ook via Frans Spendel Makelaardij verkopen.  

 

Vraag direct een NWWI taxatie aan

Taxaties voorschoten

Enkele redenen om een taxatie aan te vragen:

  • Aanvragen van een nieuwe hypotheek
  • Oversluiten van een bestaande hypotheek
  • Inzicht krijgen in de waarde voor het nemen van een aan- of verkoopbeslissing
  • Belastingzaken, zoals successierecht bij een nalatenschap

 

NWWI Keurmerk

Sinds 1 januari 2010 zijn de regels omtrent taxaties aangescherpt en zijn de eisen die aan een rapport worden gesteld door de banken een stuk hoger. Veel rapporten worden alleen nog geaccepteerd als ze via een validatieplatform NWWI (www.nwwi.nl) worden uitgevoerd. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die gesteld worden door deze instantie en kunnen u van dienst zijn bij alle vormen van taxaties.

Wilt u een afspraak maken voor een taxatie?
Neem dan contact met ons. Wij staan op werkdagen voor u klaar van 9.00 uur tot 17.00 uur!

Wilt u een afspraak maken voor een taxatie?

Vul dan het onderstaande formulier in of neem direct contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms