visuals verkopen visual-lg

Verkoopbegeleiding

Wat kunt u van ons verwachten?

Stap 1

Persoonlijk verkoopadvies

Eén van onze makelaars komt bij u langs voor een vrijblijvend verkoopadvies. De makelaar bekijkt de woning nauwkeurig en geeft u een reële en eerlijke waardeschatting. U ontvangt van ons een uitgebreide offerte.

Stap 2

De presentatie van uw woning

Wij verzorgen een geheel kosteloze presentatie voor de verkoop van uw woning. In de huidige woningmarkt is het erg belangrijk om de woning zo goed mogelijk te presenteren. De woning wordt vastgelegd door een professionele fotograaf. Ook verzorgen wij een verkooptekst van de woning. 

Stap 3

Promotie van uw woning

Uw woning wordt gepresenteerd op al onze kanalen, zoals Funda, onze website en social media. Een Frans Spendel Makelaardij ‘Te-koop’ bord en een advertentie in onze etalage horen hier ook bij. De presentatie is vaak de eerste verbinding met een potentiële koper. Er is maar één kans voor een eerste indruk!

Stap 4

Bezichtigingen inplannen

De bezichtigingen nemen wij voor u uit handen. Samen bespreken we wanneer de bezichtigingen plaatsvinden. Het is belangrijk om persoonlijke bezichtigingen in te plannen zodat iedereen de tijd krijgt om de woning te zien. Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening ook het beste uitvoeren. Hierna zorgen wij voor een snelle terugkoppeling.

Stap 5

Onderhandelingen met de koper

Met onze onderhandelingsmethoden zorgen wij voor een maximaal mogelijk verkoopresultaat. Dit belang staat vooraan in onze service. De onderhandeling wordt in overleg met u gevoerd. Een spannend stadium waarbij we u goed op de hoogte houden.

Stap 6

De koopakte opstellen

Wij stellen de koopovereenkomst op volgens de NVM-normen. De gemaakte afspraken van de mondelinge overeenkomst worden schriftelijk vastgelegd. De overeenkomst nemen wij met u door en wij vertolken de juridische termen naar begrijpelijke taal.

Stap 7

Notariële afwikkeling

De kopende partij kiest bij welke notaris de akte wordt gepasseerd. Wij begeleiden u tijdens het proces bij de notaris, de notariële stukken worden door ons gecontroleerd. Voordat de leveringsakte bij de notaris wordt getekend, inspecteren wij samen met u en de kopers de woning. Na het door ons opgemaakte inspectierapport zullen wij de weg naar de notaris voortzetten.

visuals reviews-01 Visual Reviews

Wat onze klanten zeggen

Ervaringen

Super én snel geholpen en niet voor de eerste keer! Duidelijke communicatie, geweldige fotoreportage en omschrijving van de woning. Realistische verkoopprijs en onderhandeling, na bezichtiging altijd snelle terugkoppeling. Fam. Spendel bedankt voor weer een fijne begeleiding, voor zowel verkoop als advies voor de aankoop.

Danny - Verkoop

Wij hebben meerdere malen zaken gedaan met Frans Spendel en dat is niet voor niets. Communicatie is duidelijk en de huis presentatie is professioneel en snel geregeld.

Pim Vogels - Verkoop

We had an excellent experience selling our house with Frans Spendel and his team. Everything was clearly explained, they have a very good knowledge of the market, their tax is fair and were always available to help us through the process. Would highly recommend!

Irina Mercheva - Verkoop

Contact was persoonlijk, vriendelijk en zakenkundig. Frans Spendel is al vele jaren Voorschotenaar en dat zie je terug in zijn uitstekende lokale kennis.

Dhr. Stikvoort - Verkoop

Ik heb Spendel makelaardij zowel gebruikt voor de aankoop en verkoop van mijn huis. De communicatie is vlot, denken met je mee als klant. Ook maken ze gebruik van vele technieken( zoals 3d viewing) om je huis onder de aandacht te brengen. Al met al zeer tevreden.

Een Funda gebruiker - Verkoop

Alle ervaringen

content verkopen-content-02 Content Default

Het begint met persoonlijk verkoopadvies

De woningmarkt verandert continu en de woningprijzen zijn altijd in beweging. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning en mogelijke verkoop? Vraag direct een vrijblijvend, persoonlijk adviesgesprek aan met een van onze makelaars. Tijdens het vrijblijvend gesprek vertellen wij u alles over onze verkoop- en marketingstrategie en de kosten bij de verkoop van uw woning. Alvorens wij voor u aan het werk gaan, maken wij een uitgebreide analyse van uw woning. Bent u nieuwsgierig wat uw woning waard is? Ontvang vrijblijvend een woningwaarde adviesrapport in uw mail met onze woningwaarde test. 

Afspraak inplannen

Uw woning verkopen?

Wij nemen graag met u de mogelijkheden door. Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonsgegevens (verplicht)

Adresgegevens (optioneel)

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?