verkopen

Woning verkopen

Benieuwd wat uw woning bij verkoop op kan brengen? En hoe u dit het beste kunt aanpakken? Geheel vrijblijvend bespreken wij dit met u wanneer we samen de woning bezichtigen. Belangstellend? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of loop bij ons naar binnen.

Uw woning verkopen? Zelf doen of met Frans Spendel Makelaardij?

Bij de verkoop van een woning of bedrijfspand komen veel zaken kijken. Hoe bepaal ik de vraagprijs? Vraag ik te veel of te weinig? Welke risico’s loop ik? Hoe verkoop ik mijn woning zo snel mogelijk? Hoe stel ik een koopovereenkomst op? Welke notaris moet ik kiezen?
U kunt dit allemaal zelf uitzoeken en oppakken.

Krijgt u echter liever advies van iemand die kennis en ervaring heeft op de woningmarkt en die je deze zorgen uit handen neemt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wat komt er zoal bij verkoopbegeleiding kijken?

Voordat wij uw woning in verkoop nemen, komt onze makelaar graag langs voor een vrijblijvende gesprek. Tijdens dit gesprek zal uitleg gegeven worden over de dienstverlening van Frans Spendel Makelaardij bij de verkoop van uw woning en zal, met uw goedvinden, de woning uitgebreid worden bekeken zodat een weloverwogen waardebepaling kan worden gegeven. Ook zullen wij met u ons advies en verkoopstrategie bespreken.

Tijdens het vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor zal u meer verteld kunnen worden over de kosten bij de verkoop van uw woning. Alvorens wij voor u aan het werk gaan, zullen er duidelijke afspraken met u worden gemaakt over de hoogte van de kosten, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Stel hieronder uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?