Aankopen

Woning kopen

Een droom die werkelijkheid word. Uw droomwoning staat te koop. Natuurlijk kunt u er direct op afgaan … maar u kunt ook eerst één van onze makelaars inschakelen.

Het aankopen van een woning kunt u voor een groot deel zelf. Funda of andere sites bieden u een perfect overzicht van het woningaanbod en na een bezichtiging bent u degene die weet of het u aanspreekt of niet.

Als u die perfecte woning gevonden heeft begint het echter: Hoe staat het pand er bouwtechnisch bij? Wat is een reele prijs en hoe onderhandel je daarover? Juist hierbij kunnen wij u van dienst zijn. De verkopend makelaar behartigt alleen de belangen van de verkoper. Het is dan ook aan te raden dat u zich ook laat bij staan door een deskundige. Voor ons is het kopen van een huis gesneden koek. Laat ons doen waar we goed in zijn.

Eén van onze makelaars komt direct in actie. Hij zorgt voor een kennismakingsgesprek op korte termijn, hij regelt de bezichtiging, bespreekt de strategie met u en haalt het onderste uit de kan bij de onderhandelingen over prijs en voorwaarden. Vanzelfsprekend zorgt hij er ook voor dat alle afspraken tot in detail juridisch correct worden vastgelegd.

Schakelt u Frans Spendel Makelaardij in, dan begeleiden wij u volledig tot u als trotse eigenaar bij de notaris naar buiten loopt.

Wij rekenen hiervoor scherpe tarieven.
Wist u dat onze aankoopbegeleiding u per saldo niets kost! Wij krijgen uw koopprijs gemiddeld 1,5% tot 2,5% lager dan uzelf (bron: NVM).

Als de onderhandelingen niet tot een aankoop leiden of u wenst niet in onderhandeling te treden omdat de woning toch niet bevalt, dan bent u de aankoopmakelaar geen bedrag verschuldigd. Wij werken uitsluiten op basis van de 'No Cure, No Pay' principe.

Wilt u weten wat wij in uw geval voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of loop bij ons naar binnen voor meer informatie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Stel hieronder uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?