visuals aankopen visual-lg

Aankoopbegeleiding

Wat kunt u van ons verwachten? 

Stap 1

De kennismaking

In een kennismakingsgesprek brengen we uw woonwensen in kaart. Het is essentieel dat wij precies weten wat u zoekt. Ook nemen wij de financiële situatie mee. Alleen als u weet wat uw mogelijkheden zijn, kunt u snel schakelen.

Stap 2

De zoektocht

Met uw wensen maken wij een zoekopdracht aan en zorgen ervoor dat geschikte woningen automatisch in uw mail verschijnen. Zodra er een geschikte woning is gevonden, kunt u beginnen met de oriëntatie.

Stap 3

De bezichtiging

Natuurlijk gaan wij met u mee om woningen te bekijken. U kunt zich concentreren op uw gevoel en de inrichting van de woning. Wij nemen de zakelijke kant voor onze rekening en kijken doelgericht naar verschillende technische aspecten van de woning. Denk hierbij aan de bouwkundige staat, de omgeving en of de vraagprijs aansluit bij de woning.

Stap 4

 De onderhandeling

Wij bespreken samen met u onder welke voorwaarden we een bod gaan uitbrengen. Bijvoorbeeld onder voorbehoud van financiering en of er eerst een bouwkundige keuring dient plaats te vinden. Onze makelaar is niet om de tuin te leiden en spreekt iedere stap zorgvuldig met u door.

Stap 5

De koopakte

Het is gelukt! Uw voorstel is geaccepteerd door de verkopende partij. De verkopende makelaar zal de koopovereenkomst opstellen en de gemaakte afspraken hierin opnemen. Wij zullen de overeenkomst volledig controleren. Zodra deze bij beide partijen akkoord is, zal het tekenen plaatsvinden.

Stap 6

 De financiering

De koopovereenkomst ondertekend? Nu volgt de periode van de bedenktijd en de 6 tot 8 weken voor het verkrijgen van de financiering. Wij hebben contact met diverse hypotheekadviseurs en kunnen u, als dat nodig is, in contact brengen met een adviseur die bij u past. 

Stap 7

De overdracht

De officiële overdracht vindt plaats bij de notaris. Vóór deze afspraak lopen wij samen en met de verkopende partij nog een keer door uw nieuwe woning. Wij inspecteren of de woning wordt opgeleverd zoals afgesproken. Bij de notaris ontvangt u dan uiteindelijk de sleutels van uw nieuwe woning.

visuals reviews-01 Visual Reviews

Wat onze klanten zeggen

Ervaringen

Super én snel geholpen en niet voor de eerste keer! Duidelijke communicatie, geweldige fotoreportage en omschrijving van de woning. Realistische verkoopprijs en onderhandeling, na bezichtiging altijd snelle terugkoppeling. Fam. Spendel bedankt voor weer een fijne begeleiding, voor zowel verkoop als advies voor de aankoop.

Danny - Verkoop

Wij hebben meerdere malen zaken gedaan met Frans Spendel en dat is niet voor niets. Communicatie is duidelijk en de huis presentatie is professioneel en snel geregeld.

Pim Vogels - Verkoop

We had an excellent experience selling our house with Frans Spendel and his team. Everything was clearly explained, they have a very good knowledge of the market, their tax is fair and were always available to help us through the process. Would highly recommend!

Irina Mercheva - Verkoop

Contact was persoonlijk, vriendelijk en zakenkundig. Frans Spendel is al vele jaren Voorschotenaar en dat zie je terug in zijn uitstekende lokale kennis.

Dhr. Stikvoort - Verkoop

Ik heb Spendel makelaardij zowel gebruikt voor de aankoop en verkoop van mijn huis. De communicatie is vlot, denken met je mee als klant. Ook maken ze gebruik van vele technieken( zoals 3d viewing) om je huis onder de aandacht te brengen. Al met al zeer tevreden.

Een Funda gebruiker - Verkoop

Alle ervaringen

content aankopen-content-02 Content Default

Start uw zoekopdracht vandaag

Bent u op zoek naar een nieuwe woning en wilt u geen nieuwe aanmelding missen? Ontvang het nieuwste aanbod van woningen direct in uw inbox met onze gratis zoekopdracht. Zo kunt u bij ons aangeven welk type woning u aantrekkelijk vindt, in welke prijscategorie u zoekt en waar u wilt wonen. U kunt de zoekopdracht op ieder moment aanpassen of stopzetten.  

Een woning aankopen met ons?

Wilt u een woning kopen in de regio Voorschoten en bent u op zoek naar deskundige hulp? Wij nemen graag de mogelijkheden door. Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. 

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonsgegevens (verplicht)

Adresgegevens (optioneel)

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?