Nieuwbouw (VERKOCHT!)

Voorsche Park

Klassieke architectuur in gorne waterrijke omgeving

In het Voorsche Park in Voorschoten, spelen groen en water de hoofdrol in de opzet van deze kindvriendelijke jonge wijk. Dit groen en water wordt gecombineerd met een speelse opzet van de woningen en erfgrenzen. Voor kinderen zijn een aantal speelvoorzieningen gerealiseerd en is de natuurlijke setting ideaal om naar hartelust te spelen.
 

Eenheid in verscheidenheid

De rotonde op de Wijngaardenlaan geeft aan de zuidkant van het plangebied toegang tot het Voorsche Park. De ingang tot de nieuwe woonwijk wordt gemarkeerd door twee woongebouwen met huurappartementen. Daarachter liggen de herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen en de vrijstaande villa’s. Aan de noordkant van het park zijn de luxe appartementen aan het water gesitueerd. De architectuur van zowel deze appartementen als de woningen is gebaseerd op de klassieke stijl van de Nieuwe Haagsche School uit de jaren dertig. Voor meer vragen over dit project kunt u contact met ons opnemen. Voor al het andere koopaanbod en huuraanbod van Frans Spendel Makelaardij, kunt u ook bij ons terecht. Benieuwd naar onze diensten? Deze kunt u hier bekijken. 


Beschikbare woningen

  • Alle woningen van dit project zijn verkocht!

voorsche park


 

 

voorsche park

Wonen aan de Woelwijklaan

Op loopafstand van het prachtige oude centrum van Voorschoten, nabij winkels, openbaar vervoer en scholen (waaronder de British school) wordt dit prachtige kleinschalig nieuwbouwproject gebouwd bestaande uit vier vrijstaande villa's op zeer ruime kavels.

Charme , kwaliteit, ruimtebeleving, luxe en wooncomfort staan hier op een hoog niveau. De villa's sluiten dan ook aan op de woonwensen van mensen die hoge eisen stellen. Voorbeelden hiervan zijn de mooie klassieke details zoals de roedeverdeling in de ramen, de mooi gedetailleerde en uitgetimmerde dakgoten, de luifel boven de voordeur en de dakkapellen.
 

Beschikbare woningen

  • Alle woningen van dit project zijn verkocht!

Woelwijklaan
Voor meer informatie over het project kunt u ook terecht op deze website. Voor al het andere koopaanbod en huuraanbod van Frans Spendel Makelaardij, kunt u ook bij ons terecht. Benieuwd naar onze diensten? Deze kunt u hier bekijken. 

Woelwijklaan

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Stel hieronder uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms