Voorschoten

Schoolstraat 168 W

Schoolstraat 168 W, Voorschoten foto-0
Schoolstraat 168 W, Voorschoten foto-1
Schoolstraat 168 W, Voorschoten foto-2
Schoolstraat 168 W, Voorschoten foto-3
Schoolstraat 168 W, Voorschoten foto-4
Schoolstraat 168 W, Voorschoten foto-5
Schoolstraat 168 W, Voorschoten foto-6
Schoolstraat 168 W, Voorschoten foto-7
Schoolstraat 168 W, Voorschoten foto-8
Schoolstraat 168 W, Voorschoten foto-9
Schoolstraat 168 W, Voorschoten foto-10
Verhuurd
Hoera, Verhuurd!

Deze woning is succesvol verhuurd. Ook verhuren of juist opzoek naar een huis? Frans Spendel Makelaardij is je graag van dienst.

Omschrijving

WEGENS DE ENORME BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK OM DE WONING TE BEZICHTIGEN!

Aan de kop van de Schoolstraat verrijst Deltaplein, een modern appartementencomplex dat zich kenmerkt door een hoogwaardige afwerking en stijlvolle details met een historische knipoog. De verspringende gevels geven het bouwwerk een authentieke uitstraling die perfect aansluit bij de omgeving.

Uw appartement bevindt zich midden in de historische dorpskern van Voorschoten, Het is haast alsof u woont in een dorpje uit de tekeningen van Anton Piek. Een dorp tussen talrijke landgoederen en buitenplaatsen, maar dan met de gemakken en levendigheid van steden als Leiden en Den Haag vlakbij.

Wonen tussen landgoederen en buitenplaatsen.
Voorschoten is een prachtig groen dorp tussen Den Haag, Leiden en Wassenaar. De bosrijke omgeving kenmerkt zich door talrijke landgoederen, buitenplaatsen en uitgestrekte veenweidegebieden omzoomd met bosschages. Heerlijk om te wandelen of om te fietsen. U waant zich haast in het Holland van vroeger.

Deltaplein Voorschoten staat midden in het gezellige centrum. De winkels, restaurants en supermarkten bevinden zich letterlijk om de hoek. Wie uitgebreider wil shoppen is in minder dan een kwartier in Leiden of Den Haag. Voor kunst en cultuur kunt u terecht in het Cultureel Centrum (dat ook een bioscoop bevat) en het Ambachts- en Baljuwhuis.

De appartementen:
De centrale opgang kijkt uit over het 'pleintje' aan de kop van de Schoolstraat. Een tweede trappenhuis bevindt zich op de binnenplaats van het gebouw. Er zijn twee liften en u bereikt de woning via de galerij aan de achterzijde, zodat u aan de straatzijde ongestoord kunt genieten van het pittoreske uitzicht.

De appartementen van Deltaplein Voorschoten vallen op door hun hoogwaardige afweking. Vloerverwarming en een duurzame CV installatie zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Uw badkamer met douche is voorzien van hoogwaardig sanitair. De luxe keuken met composiet aanrechtblad en betegelde achtergrond bevat moderne inbouwapparatuur van ATAG, waaronder een koel-vriescombinatie, vaatwasser en magnetronoven. De begane grond van Deltaplein bestaat uit winkelruimte, maar biedt ook een ruimte aan een persoonlijke berging. Daaronder bevindt zich de parkeerkelder.

Indeling appartement:

Entree appartement, hal, separaat toilet met wastafel, berging voorzien van wasmachine aansluiting en C.V, één slaapkamer (10,55 m²), badkamer voorzien van douche, wastafel en designradiator. Lichte woonkamer/keuken (27,80 m2) met toegang tot de loggia (4,1 m²), open keuken voorzien van koel-vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap.

Bijzonderheden
• De huurprijzen zijn exclusief de maandelijkse servicekosten voor onderhoud en schoonmaak van liften en algemene voorzieningen á € 90,- per maand.
• Er geldt een bruto inkomenseis van ten minste vier maal de huur. Partners kunnen de inkomenseis delen.
• Huisdieren zijn toegestaan mits deze geen overlast veroorzaken.
• Alle genoemde maten en oppervlakten zijn indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?