Voorschoten

Burgemeester van der Hoevenlaan 33

Burgemeester van der Hoevenlaan 33, Voorschoten foto-0
Burgemeester van der Hoevenlaan 33, Voorschoten foto-1
Burgemeester van der Hoevenlaan 33, Voorschoten foto-2
Burgemeester van der Hoevenlaan 33, Voorschoten foto-3
Burgemeester van der Hoevenlaan 33, Voorschoten foto-4
Burgemeester van der Hoevenlaan 33, Voorschoten foto-5
Burgemeester van der Hoevenlaan 33, Voorschoten foto-6
Burgemeester van der Hoevenlaan 33, Voorschoten foto-7
Burgemeester van der Hoevenlaan 33, Voorschoten foto-8
Burgemeester van der Hoevenlaan 33, Voorschoten foto-9
Burgemeester van der Hoevenlaan 33, Voorschoten foto-10
Burgemeester van der Hoevenlaan 33, Voorschoten foto-11
Burgemeester van der Hoevenlaan 33, Voorschoten foto-12
Burgemeester van der Hoevenlaan 33, Voorschoten foto-13
Burgemeester van der Hoevenlaan 33, Voorschoten foto-14
Burgemeester van der Hoevenlaan 33, Voorschoten foto-15
Burgemeester van der Hoevenlaan 33, Voorschoten foto-16
Verkocht
Hoera, Verkocht!

Deze woning is succesvol verkocht. Ook verkopen of juist opzoek naar een huis? Frans Spendel Makelaardij is je graag van dienst.

Omschrijving

Klassieke architectuur in groene waterrijke omgeving

In het Voorsche Park spelen groen en water de hoofdrol in de opzet van deze kindvriendelijke jonge wijk. Dit groen en water wordt gecombineerd met een speelse opzet van de woningen en erfgrenzen. Voor kinderen zijn een aantal speelvoorzieningen gerealiseerd en is de natuurlijke setting ideaal om naar hartelust te spelen.

Eenheid in verscheidenheid
De rotonde op de Wijngaardenlaan geeft aan de zuidkant van het plangebied toegang tot het Voorsche Park. De ingang tot de nieuwe woonwijk wordt gemarkeerd door twee woongebouwen met huurappartementen. Daarachter liggen de herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen en de vrijstaande villa’s. Aan de noordkant van het park zijn de luxe appartementen aan het water gesitueerd. De architectuur van zowel deze appartementen als de woningen is gebaseerd op de klassieke stijl van de Nieuwe Haagsche School uit de jaren dertig.

De woonoppervlakken van de vrijstaande villa’s variëren van circa 214 m2 tot maar liefst 261 m2. U heeft de keuze uit villa’s met vijf of met zes slaapkamers. Alle villa’s beschikken over drie badkamers: twee op de eerste verdieping, waarvan er één bij de masterbedroom hoort en één op de zolderverdieping. Ook hebben alle villa’s een grote tuin met garage en parkeermogelijkheid op eigen terrein voor twee auto’s.

Type Magnolia (D2):
Begane grond:
Via de centraal gelegen zijentree/hal met toilet en trap naar de bovengelegen verdiepingen van deze exclusieve villa heeft u toegang tot drie verschillende woonvertrekken op de begane grond. Deze staan via dubbele openslaande deuren met elkaar in verbinding. De aparte indeling leent zich voor een scala aan inrichtingsmogelijkheden. De twee vertrekken aan de voor- en zijkant kunt u benutten als bijvoorbeeld twee aparte woonkamers of als living en eet- of tv-kamer. In het derde vertrek aan de achterzijde is de eetkeuken. Via alle drie de vertrekken heeft u toegang tot de aan het water gelegen tuin met half over het water uitgebouwd houten terras. In een L-vormige aanbouw aan de linker zij- en achterkant van de woning bevinden zich de garage en bijkeuken die zowel van buitenaf als via de keuken toegankelijk zijn.

Eerste verdieping: De eerste verdieping bestaat uit vier slaapkamers. Twee slaapkamers liggen aan de achterzijde en één slaapkamer ligt aan de zijkant. Aan de voorzijde is de masterbedroom gesitueerd. Deze heeft een eigen badkamer met dubbele wastafel, ligbad, aparte douche en toilet. Een aparte wasruimte met doorgang naar de tweede badkamer met wastafel, douche en toilet maakt deze verdieping compleet.

Zolder: Op de zolderverdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en toilet. In de technische ruimten vindt u de cv-/mvinstallatie en de boiler.

De woning wordt Full options uitgevoerd:
•Dakvenster op de tweede verdieping
•Inclusief buitenkraan aan de tuinzijde, aansluiting voor de droger, loze leidingen naar slaapkamers en zolderverdieping, dichtzetten V-naden plafonds in de hele woning en vloerverwarming in de hele woning per ruimte te reguleren.

wonen 242 m2 - perceel 514 m2 - inhoud 1016 m3 - bouwjaar 2015
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?